English information English info
- hoofdsponsor -
 • Lieve leden,

  In februari zal de vereniging van bestuur wisselen, natuurlijk hebben we daar iets heel belangrijks voor nodig: Een nieuwbestuur!

  Lijkt het jou leuk om meer te weten te komen over wat het bestuur nou precies doet? Kom voor meer informatie op dinsdag 8 januari in de pauze, 12:45 – 13:30, naar de bestuurskamer (P048). Dan kunnen we samen met jou kijken of het bestuur iets voor jou is. Goede ideeën voor toekomstigemedebestuursleden? Natuurlijk horen wij dit dan ook graag! Je kan natuurlijk ook even een mail naar info@vcsvu.nl sturen.

  Waarom bestuur worden?

  In een jaar bestuur doe je enorm veel ervaring op, op diverse vlakken. Denk aan het organiseren van activiteiten, hetwerven van sponsoren, de boekhouding, voorzitten van vergaderingen en veel meer andere zaken die in je verdere carrière van pas komen. Ook krijg je een hele hele aardige vergoeding en staat het supergoed op je C.V., veel bedrijven hechten waarde aan dit soortnevenactiviteiten.

  Daarnaast is besturen natuurlijk ook een ontzettend leuke ervaring waarbij je veel nieuwe mensen leert kennen, goedkunt netwerken met sponsoren (mogelijke werkgevers!) en met anderen in de chemische industrie.

  Buiten deze wat serieuzere zaken heb je als bestuur ook enorm veel lol. Met elkaar, maar ook met de broertjes enzusjes (andere studieverenigingen van de VU en scheikundeverenigingen van heel Nederland). Hierbij moet je denkenaan feesten, borrels, weekendjes weg en nog andere gezellige activiteiten.

  Meer info?

  Klinkt dit jou wel goed in de oren en wil je wat meer informatie? Mail dan het bestuur (info@vcsvu.nl) of spreek Marieke, Eva, Jasper, Derk, Ilana, Alexandra of Manon aan.

  Met vriendelijke groet,