English information English info
- hoofdsponsor -
  • Altijd al een lezing willen volgen van Jonathan Clayden, auteur van het leerboek ‘Organic Chemistry’? Of ben je benieuwd naar de moleculaire motoren van Ben Feringa? Kom dan op 7 maart naar het PAC symposium op de VU! Het thema ‘Imagine’ zal ons allemaal uitdagen na te denken over wat mogelijk is en kan worden.

    Diverse sprekers zullen ingaan op het onderzoek dat door hun toekomstdromen waarheid kon worden. Voorbeelden zijn Huib Ovaa, onderzoeker bij het NKI, Bert Weckhuysen, die zich aan de Universiteit Utrecht bezig houdt met heterogene katalyse en Theo Dingemans, die aan de TU Delft onderzoek doet naar aerospace materials. Jonathan Clayden zal de middag afsluiten met een lezing over het onderzoek van zijn groep.

    Natuurlijk is het PAC-symposium nog veel meer dan alleen lezingen! Doe bijvoorbeeld mee aan de Jong KNCV posterwedstrijd en maak kans op € 500,-! ’s Avonds kun je genieten van een driegangendiner en twee drankjes. De dag wordt afgesloten met een feest in hartje Amsterdam.

    Wil je ook weten wat de toekomst jou kan brengen als je maar ver genoeg durft te dromen? Schrijf je dan voor 1 maart in op www.pacsymposium.nl! Toegang is gratis voor VCSVU-leden!