English information English info
- hoofdsponsor -
 • Hallo allemaal,

  Dit jaar zullen de open Nederlandse chemie sportdagen gehouden worden in het altijd zonnige Groningen. Om mee te doen aan het evenement van het jaar, dat overigens plaats zal vinden op 8,9 en 10 mei, dien je je uiterlijk 21 februari te hebben ingeschreven op de lijst naast Schok.

  ONCS? Wat is dat?
  Elk jaar komen alle scheikundeverenigingen van Nederland naar dit evenement. Zoals de naam al doet vermoeden is het een sportevenement. Maar omdat we natuurlijk te maken hebben met studenten en scheikundemensen, heb je naast alle feesten en gezelligheid nauwelijks tijd om te sporten. Zo is er de eerste avond een feest op locatie, de donderdagavond een feest op een externe locatie, wordt je van alle maaltijden voorzien en betaal je dus alleen je drinken!

  Kijk op: http://www.oncs.nl/?q=node/27 voor een sfeerimpressie van vorig jaar.

  Praktische informatie
  De ONCS vindt dus plaats op woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 mei. De kosten bedragen 22.50 euro per lid. Niet leden kunnen ook mee en betalen 30 euro. Dan verblijf je dus 2 nachten in GroningenKan je jammer genoeg pas donderdagochtend aanwezig zijn? Dan betaal je 5 euro minder.

  Ik hoop een dezer dagen al jullie namen op het bord te zien verschijnen. Vragen? Mail gerust.

  Met vriendelijke groet,

  Namens het bestuur der VCSVU,

  Eva Panneman
  Secretaris