English information English info
- hoofdsponsor -
  • Externe contacten (Eco)

    De afdeling externe contacten probeert te zorgen voor financiële steun uit het bedrijfsleven voor de VCSVU. Met deze sponsorgelden kan de vereniging allerlei verschillende activiteiten organiseren. Daarnaast is sponsoring een handige manier om de studenten bekend te maken met de bedrijven (oftewel het verwerven van naamsbekendheid), waar zij later misschien aan de slag kunnen na het afstuderen. Zodoende heeft sponsoring voordelen voor zowel de sponsor als de leden van de vereniging!

    Naast het zelf actief benaderen van bedrijven, komt het regelmatig voor dat bedrijven met ons contact opnemen om te vragen wat de mogelijke vormen van samenwerking zijn. Wij proberen dan graag een sponsorpakket op maat samen te stellen, waarbij verschillende vormen van sponsoring aan bod komen. Daarbij valt ondermeer te denken aan een logo met link op onze website, een advertentie in ons verenigingsperiodiek de Papieren Binding, bijvoegen van een flyer bij onze boekverkopen of het ondersteunen van een specifieke activiteit.

    Alle hulp bij het zoeken van nieuwe sponsoren is harte welkom! Wil jij als student graag onze commissie komen versterken of heb je een suggestie voor een potentiële sponsor waarmee wij aan de slag kunnen? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar relaties-- apenstaartje --vcsvu.nl.

    Bent u als bedrijf geïnteresseerd in samenwerking met onze vereniging? Wij treden graag met u in gesprek om meer te vertellen over onze vereniging en de verschillende mogelijkheden voor samenwerking. U kunt contact met ons opnemen per email via relaties-- apenstaartje --vcsvu.nl.