English information English info
- hoofdsponsor -
 • Papieren Binding (PB)

  De Papieren Binding, afgekort PB, is het verenigingsblad van de VCSVU. De PB verschijnt drie keer per jaar en wordt niet alleen naar al onze leden en relaties gestuurd, maar ook naar de medewerkers van de afdeling Scheikunde & Farmaceutische wetenschappen. Wij zijn momenteel bezig met de 26e jaargang.

  In de PB komen de laatste nieuwtjes vanuit de vereniging en de opleiding aan bod en vind je verslagen van onze activiteiten, uiteraard met volop leuke (en soms beruchte) foto’s in kleur! Daarnaast vertellen aio’s iets over hun onderzoek en in onze rubriek ‘afgestudeerd en dan’ laten we oud-studenten aan het woord over hun carrière na hun studie. Ook proberen we iedere keer een leuke puzzel, prijsvraag, recept of column te plaatsen.

  In het archief kun je alle PB’s vanaf jaargang 14 nog eens nalezen. De nieuwste PB krijg je thuisgestuurd, maar kun je natuurlijk ook vinden in de SCHOK of de VCSVU-kamer.

  Leden en kopij gezocht!

  Natuurlijk gaat er heel wat tijd zitten in het maken van de PB. Daarom is alle hulp meer dan welkom! Lijkt het jou leuk om onze redactie te komen versterken? Of heb je een leuk idee of een bijdrage voor in de PB? Laat het ons direct weten op verenigingsblad-- apenstaartje --vcsvu.nl.

  Adverteren in de PB?

  De Papieren Binding verschijnt drie maal per jaar in een oplage van 450 stuks. Het blad wordt gedrukt in A4 formaat en volledig in kleur. Het bereik omvat niet alleen onze studenten, maar ook alle wetenschappelijke medewerkers van de afdeling Scheikunde en Farmaceutische wetenschappen aan de Vrije Universiteit.

  Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een advertentie of advertorial in de Papieren Binding? Onze afdeling externe contacten geeft u graag uitgebreide informatie over de advertentiemogelijkheden. U kunt deze afdeling bereiken via contacten-- apenstaartje --vcsvu.nl.