English information English info
- hoofdsponsor -
 • Stichting Studiereizen Chemiestudenten (SSC)

  Eigen website: SSC                e-mailadres: ssc@vcsvu.nl

  De SSC (Stichting Studiereizen Chemiestudenten) is eigenlijk geen commissie van de VCSVU, maar is een losstaande stichting. De SSC houdt zich bezig met het organiseren van studiereizen. De stichting werkt wel nauw samen met de VCSVU.

  Eerdere reizen van de SSC gingen bijvoorbeeld naar Denemarken en Zweden, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten en waren een groot succes. Tijdens een studiereis ga je ongeveer twee weken op reis met studiegenoten. Je bezoekt in die periode buitenlandse universiteiten en bedrijven, maar er is ook voldoende ruimte voor een gezellig en cultureel programma.

  Hieronder zie je een kaartje met landen waar eerdere studiereizen heengingen in het paars en de komende reis in 2013 in het rood.

  ssc kaartje bestemmingen studiereizen
  Op 5 april 2013 vertrekt de reis naar Indonesië & Singapore.
  Deze reis zal ons de tegenstellingen in Azië laten zien. De extravagante rijkdom in Singapore met haar wolkenkrabbers en drukke gevestigde industrie tegenover Indonesië, een land met een opkomende economie en een prachtige natuur.

  Het voorlopige reisschema in het kort:

  voorlopig reisschema

  Een uitgebreider reisschema met toelichting kan je vinden op de ssc website.
  Hier kan je ook meer informatie over de planning, de link voor de inschrijving en nog veel meer vinden. De inschrijving voor de studiereis 2013 zal op 1 november openen.

  ssc singapore collage

  Dit wordt echt een fantastische belevenis!