English information English info
- hoofdsponsor -
  • Websitecommissie (WebCie)

    Dat de Webcommissie zich bezighoudt met de website van de VCSVU zal hooguit een arachnofoob verbazen. De leden van de WebCie, zoals we ook wel liefkozend genoemd worden, hebben dan ook het onderhouden van het uithangbord van de VCSVU, www.vcsvu.nl, als taak.

    Aan toekomstige leden wordt gedacht met informatie over de VU, VCSVU, Scheikunde en Farmaceutische Wetenschappen en hulp bij profielwerkstukken. Maar uiteraard is er voor alle leden van de VCSVU ook een hoop te vinden op de website. Natuurlijk vind je er de laatste nieuwtjes, essentiële informatie over de vereniging en haar commissies, maar er is meer. Zo wordt het studeren je een stuk makkelijker gemaakt met een online tentamenbundel en hoef je de hele VU site niet af te zoeken om je rooster, handige links en tips te vinden. Bovendien kun je direct leerboeken bestellen via de bestelmodule.

    Omdat we weten dat studeren niet alleen om het studeren gaat, is er ook veel aandacht voor de belangrijkere zaken. Wat te denken van een activiteitenagenda, met onder andere de data van alle borrels? Een heel arsenaal van spelletjes als excuus voor saaie bezigheden? Een poll om je mening te laten horen over dát ene biertje of juist díe excursie? Of het fotoalbum, waarin je na afloop van een borrel je stomdronken medestudenten (of docenten) kunt terugvinden? Uiteraard is geen fotoalbum compleet zonder (voordelige) nabestelmogelijkheid – de confronterende foto’s moeten tenslotte voor het nageslacht bewaard blijven.

    Mocht je zojuist vol enthousiasme de website geopend hebben en iets denken als ‘ik mis dit’, ‘dat kan beter zo’ of ‘ik wil meedoen!’, dan hebben we goed nieuws! De WebCie staat altijd open voor verfrissende suggesties of ideeën over zowel de lay-out als de indeling van de website. Extra typvingers, met of zonder programmeerervaring, zijn altijd welkom, dus dit is je kans om ons te e-mailen op website-- apenstaartje --vcsvu.nl.