English information English info
- hoofdsponsor -
 • Het is de bedoeling dat je je ledenpas meeneemt naar elke boekverkoop. Zo kan worden gecontroleerd of je in bezit bent van een lidmaatschap bij de VCSVU en daarmee tevens of je recht hebt op de boeken die wij met reductie verkopen.

  Bachelorstudenten

  De centrale boekverkopen voor de Bachelorstudenten zijn, tenzij anders aangegeven, alleen in de pauze op de eerste maandag en donderdag van de periode. Mocht je om een of andere reden verhinderd zijn, stuur dan voor vrijdag in de week van de boekverkoop een mailtje naar boeken-- apenstaartje --vcsvu.nl waarin je je naam en je jaar vermeldt. Zonder het sturen van een mailtje met daar in je verhindering, worden er geen boeken verkocht buiten de centrale boekverkopen! Vergeet het dus niet op tijd te melden!

  Voor meer informatie klik dan hier.

  Master- en derdejaarsstudenten

  De boekverkopen voor de Master- en derdejaarsstudenten (voor de keuzevakken) zullen iets veranderen. Stuur een mailtje met daar in je bestelling (dit houdt dus in; welk boek, welke auteur en welke editie) naar boeken-- apenstaartje --vcsvu.nl. Het boek wordt dan besteld, als het boek binnen is, krijg je een mailtje. Het boek kun je vervolgens op afspraak met Derk ophalen in de bestuurskamer P-046. Boeken die na 14 dagen (excl. vakanties) nog steeds niet zijn opgehaald, worden zonder bericht teruggestuurd naar de boekenhandel. Master- en derdejaarsstudenten (voor de keuzevakken) moeten dus zelf hun boeken bestellen! Houdt er rekening mee dat de levertijd gemiddeld 15 werkdagen is!