Stichting Studiereizen Chemiestudenten

Stichting Studiereizen Chemiestudenten

De Stichting Studiereizen Chemiestudenten (SSC) van de Vrije Universiteit te Amsterdam organiseert elk twee jaar een reis naar het buitenland voor circa 20 studenten, die is bedoeld voor 3ejaars bachelor (Farmaceutische Wetenschappen en Scheikunde)- en 1e jaars master studenten (Drug Discovery and Safety en Chemistry). Het doel van een studiereis is om de blik van de  studenten te verbreden. Dit doen wij door farmaceutische bedrijven en universiteiten in het buitenland te bezoeken. Hierbij wordt er inzicht verkregen in nieuwe onderzoeken en technieken. Daarnaast brengt het contact met een andere cultuur nieuwe perspectieven met zich mee. Deze twee factoren dragen bij aan de ontwikkeling van studenten. De eerstvolgende reis vindt plaats van 1 april tot en met 17 april 2017 naar Montreal en Toronto (Canada).

Het bestuur van 2016/2017 is op zoek naar ambitieuze studenten die een uitdaging aan willen gaan en de volgende studiereis in 2019 willen organiseren. Mail naar ssc.vcsvu@gmail.com als jij interesse hebt!

Bezoek onze website om te lezen over de vorige studiereis naar Japan in 2015. https://stichtingstudiereizenchemiestudenten.wordpress.com/


Onze sponsoren