Become a member!

  • 1 Choose membership type
  • 2 Enter personalia
  • 3 Payment
  • 4 Ready!

VCSVU lid worden. De VCSVU biedt haar leden de mogelijkheid elke periode studieboeken te kopen met korting. Na inschrijving is het mogelijk
om uw account te activeren op www.vcsvu.nl en toegang te krijgen tot samenvattingen en oefententamens voor bij de
studie. Hiernaast organiseert de VCSVU educatieve activiteiten zoals symposia en lezingen en ook sociale activiteiten zoals
borrels en uitstapjes. Foto’s hiervan zijn te vinden op de website.
De VCSVU heeft ook een overkoepelend orgaan: De Koninklijke Nederlandse Pharmaceutische Studenten Vereniging, oftewel
K.N.P.S.V. Dit is de landelijke vereniging voor alle studenten farmacie en (bio-)farmaceutische wetenschappen in Nederland.
De K.N.P.S.V. organiseert beroependagen, personal development days en een jaarlijks congres waarbij verbroedering en
uitbreiding van uw netwerk voor na de studie centraal staat. Als VCSVU lid bent u automatisch lid van de K.N.P.S.V.

VCSVU alumni is de alumnivereniging van de Vereniging van Chemie Studenten aan de Vrije Universiteit (VCSVU). Zodra u lid bent van VCSVU alumni ontvangt u maandelijks de nieuwe binding, u wordt uitgenodigd voor borrels en elk jaar zal er vanuit de VCSVU een speciale alumni borrel/activiteit worden georganiseerd. Lid worden van de alumnivereniging is de ideale manier om op de hoogte te blijven van wat er speelt binnen de VCSVU en om in contact te blijven met oud-studiegenoten.

Wil je nou heel graag lid worden van de VCSVU maar je volgt niet een van de volgende studies: Farmaceutische Wetenschappen, Drug Discovery and Safety, Chemistry. Dat kan natuurlijk gewoon! Je wordt dan begunstiger. Je betaalt een jaarlijkse bijdrage en je kunt alsnog de VCSVU activiteiten bijwonen!

Membership type