Promotie Commissie

ec5f2554-492c-4e45-afba-3d8a57b68be5_1.jpg

 De Promotie Commissie (PromoCie) regelt al het promotie materiaal, maakt foto's en filmpjes op evenementen en zorgt ervoor dat de evenementen op Facebook up-to-date zijn! Ben jij creatief wil je vette posters maken voor onze evenementen? Twijfel dan niet langer en meld je aan voor de PromoCie door te mailen naar promotie@vcsvu.nl

Promotie Commissie

Anna Deben Lid
Rafael Feijs Voorzitter PromoCie

Wat doen wij?

Bij de PromoCie zorgen de leden van de commissie voor de promotie van onder andere activiteiten en borrels door het maken van posters. Ook worden er bij activiteiten en borrels foto’s gemaakt door de leden van de PromoCie!

 

Wat ga jij doen?

Als lid van de PromoCie maak je zo nu en dan een poster of maak je bijvoorbeeld foto’s bij een activiteit of borrel. Ook woon je af en toe een vergadering bij.  

 

Hoeveel tijd kost het?

In principe kost lid zijn niet erg veel tijd aangezien we zelden een vergadering houden en een poster meestal door één lid in bijvoorbeeld een half uurtje gemaakt wordt. Als fotograaf ben je iets vaker bezig gezien er elke activiteit/borrel minstens 1 fotograaf aanwezig is. 

 

Wat bieden we jou?

Bij de PromoCie kan je als lid je creativiteit kwijt in het maken van posters en leuke foto’s. Je krijgt veel vrijheid bij het ontwerpen en kan misschien van een ander lid wel nieuwe bewerk trucjes leren! Het is fijn om naast al dat gare practicum en studeer werk af en toe eens iets creatiefs te doen!

Onze sponsoren