Boekverkoop

Bachelorstudenten

De centrale boekverkopen voor de Bachelorstudenten zijn, tenzij anders aangegeven, alleen in de pauze op de eerste dinsdag en donderdag van de periode. Mocht je om een of andere reden verhinderd zijn, stuur dan voor vrijdag in de week van de boekverkoop een mailtje naar intern@vcsvu.nl waarin je je naam en je jaar vermeldt. Zonder het sturen van een mailtje met daar in je verhindering, worden er geen boeken verkocht buiten de centrale boekverkopen! Vergeet het dus niet op tijd te melden!

Master- en derdejaarsstudenten

De boekverkopen voor de Master- en derdejaarsstudenten (voor de keuzevakken) zullen iets veranderen. Stuur een mailtje met daar in je bestelling (dit houdt dus in; welk boek, welke auteur en welke editie) naar intern@vcsvu.nl. Het boek wordt dan besteld, als het boek binnen is, krijg je een mailtje. Het boek kun je vervolgens op afspraak met de commissaris intern ophalen in de bestuurskamer P0.48. Boeken die na 14 dagen (excl. vakanties) nog steeds niet zijn opgehaald, worden zonder bericht teruggestuurd naar de boekenhandel. Master- en derdejaarsstudenten (voor de keuzevakken) moeten dus zelf hun boeken bestellen! Houdt er rekening mee dat de levertijd gemiddeld 15 werkdagen is!

Mocht je wel lid zijn van de VCSVU maar niet via ons de boeken kopen, kom dan een keertje langs de bestuurskamer (klein kamertje rechts naast FOK). Wij hebben namelijk stickers voor op je VU pas, waardoor je ook de korting krijgt als je de boeken zelf besteld bij de Boekhandel!

Onze sponsoren