Excursie Commissie

De Excursie Commissie verzorgt interessante uitjes naar bedrijven en lezingen door wetenschappers. Hierdoor krijg je een mooi inkijkje hoe het er aan toe gaat bij verschillende farmaceutische bedrijven en kom je meer te weten over actuele zaken die spelen in de farmaceutische industrie. Interesse in een van de aankomende evenementen van de Excursie Commissie of wil je deel uitmaken van het team dat deze excursies organiseert? Stuur een mail naar: excursies@vcsvu.nl

Excursie Commissie

Daniël Bertram Voorzitter ExCie
Jasmina Elsayed Sectretaris ExCie
Suzanne Braam Lid
Wolf Wiekart Lid
Demi Nuberg Lid
Nihad Chekrouni Lid

Wat doen wij?

De ExCie houdt zich bezig met het verrijken van de studietijd. Dit proberen wij te bereiken door lunchlezingen, excursies, workshops en een jaarlijks symposium te organiseren. Sinds dit jaar is het symposium zelfs onderdeel van het Tutoraat! Dat betekent dat wij een actieve rol spelen in het curriculum dat bij deze studie hoort. Hoe cool is dat?

 

Wat ga jij doen?

De voorzitter en secretaris van de commissie houden zich bezig met het contact met sprekers en bedrijven. Het belangrijkste wat een normaal lid doet is zijn/haar interesses laten horen en helpen bij de brainstorm-sessies. Daarnaast verzorgen de leden de lunch (dus boodschappen doen) en moeten ze vooral hun vrienden meeslepen door mond op mond reclame te maken.

 

Hoeveel tijd kost het?

Moeilijk in te schatten aangezien het vooral met mensen praten is en misschien een keer in de maand boodschappen te doen en broodjes te smeren.

 

Wat bieden we jou?

Het fijne van de ExCie is dat we naar je luisteren, iedereen wil iets anders tijdens zijn studententijd, dus meer meningen is meer beter! Daarnaast kan je natuurlijk nog altijd doorstromen naar de voorzitter, secretaris of penningmeester functie, waarbij je meer verantwoordelijkheid draagt.

Onze sponsoren