Borrel Commissie

De borrelcommissie, ookwel BC genoemd, verzorgt alle borrels voor de VCSVU. Ontspanning is uiteraard belangrijk naast het zware studeren, vandaar dat deze commissie twee keer per maand een borrel organiseert. Eén themaborrel in de tuinzaal, en maandelijks een knusse borrel in FOK (farmaceuten ontspannings kamer). Naast de borrels voor studenten en medewerkers worden ook AIMMS borrels georganiseerd door de BC waar wij voor eten en drinken zorgen. Meer informatie over de borrelcommissie? Stuur een mail naar: borrels@vcsvu.nl

Borrel Commissie

Nikita Vlug Voorzitter BC
Radja Millenio Kosasih Secretaris
Onno Trommelen Penningmeester
Anna Deben Lid
Cindy Leenhouts Lid
Samantha Bommer Lid
Daniël Bertram Lid
Demi Nuberg Lid
Lisa de Jong Lid
Marco van Wijk Lid
Chiara Marini Lid
Melanie Brandenburg Lid
Melissa van Raalte Lid
Raya Hana Lid
Roan Spiertz Lid
Rowan Groeneveld Lid
Marnik Linnekamp Lid

Wat doen wij?

Maandelijks themaborrels organiseren, met hoogtepunt de jaarlijkse Belgische Bieren Borrel (BBB). Hiernaast organiseren we borrels voor de medewerkers van de VU.


Wat ga jij doen?

Borrels opbouwen, aankleding van de tuinzaal doen, tappen, bier drinken en ervoor zorgen dat iedereen het naar z’n zin heeft.


Hoeveel tijd kost het?

Eens in de maand de themaborrel. Dit kost gemiddeld 6 uur van je dag en je bent bezig van 17:00 tot 23:00/00:00, afhankelijk van de drukte. Daarnaast verwacht de BC dat je af en toe helpt met de externe borrels. Hiervoor staan karma punten en OK-trofeeën voor als beloning. Deze duren maximaal 3 uur.


Wat bieden we jou?

Oneindige hoeveelheid leuke meiden en jongens als collega’s, extreme gezelligheid, veel pils/wijn/sterk, een sociaal leven en de mogelijkheid om in contact te komen met je meerderen! Super lit dus!

Onze sponsoren