Bijles Platform

Het Bijles Platform zal alle bijlessen verzorgen voor studenten die moeite hebben met bepaalde vakken. De Bijlescommissie bestaat uit studenten die allemaal 7.5 of hoger (meestal zelfs 8.5 of hoger) hebben gehaald voor de vakken waar in zij bijles geven, zodat je altijd iemand hebt die zowel goed kan uitleggen, en je kan vertellen wat belangrijk is om te begrijpen van de stof voor een tentamen. De kosten bedragen 10 euro per klokuur voor privé bijles, en 5 euro per klokuur voor groepsbijles (2-5 personen). Wil je graag bijles voor een vak? Stuur dan een mailtje naar: bijles@vcsvu.nl en vermeld voor welk vak je bijles wilt en of je privé of in een groep bijles wilt.

Bijles Platform

Matthew Maletic Voorzitter Bijlesplatform
Lars Binkhorst Lid
Irma Hoekstra Lid
Jolie van Hummel Lid
Marnix Roseboom Lid
Mayra van Wakeren Lid

Wat doen wij?

Het Bijles Platform koppelt mensen die bijles nodig hebben aan bijlesgevers. Heb je als eerste- of tweedejaars moeite met een vak? Het Bijles Platform doet zo goed mogelijk zijn best om je vervolgens aan een bijlesgever te koppelen die jou naar een goed cijfer gaat helpen.


Wat ga jij doen?

In het Bijles Platform is het simpel. Je geeft bijles aan mensen die dat nodig hebben. Je moet wel een 8 of hoger hebben gehaald voor de vakken waarin je bijles wilt geven!


Hoeveel tijd kost het?

Het aantal tijd dat je aan dit platform kwijt bent verschilt heel erg per periode. Daarnaast kan jij bijlesgeven wanneer het je uitkomt.


Wat bieden we jou?

Met dit platform kan je laten zien dat je jouw kennis goed over kan dragen op andere mensen. Daarnaast krijg je als vergoeding minimaal 10 euro per uur als bijlesgever!

Onze sponsoren