Merchandise Commissie

De Merchandise Commissie (MerCie) verzorgt alle leuke goodies voor de leden van de VCSVU. Van truien tot stickers. De MerCie regelt het allemaal. Dus wil je een mooie trui met daarop het nieuwe logo van de VCSVU? Of ben je geintereseerd in andere goodies die de MerCie kan leveren? Of wil je deel uitmaken van de MerCie? Stuur dan een mailtje naar: merchandise@vcsvu.nl

Merchandise Commissie

Anna Deben Voorzitter
Esther Baart Secretaris
Lieke Mizee Penningmeester MerCie
Melanie Brandenburg Lid
Samantha Bommer Lid

Wat doen wij?

Merchandise bedenken, ideeën uitwerken, grafisch ontwerpen, producten inkopen bij bedrijven en verkopen aan de leden.

Dingen als verenigingskleding zijn een leuke manier om naar buiten te laten zien wat voor studie je doet. Denk aan verenigingstruien met je naam erop of VCSVU sticker. Dit alles geeft een gevoel van eenheid binnen de vereniging.


Wat ga jij doen?

Een persoon in deze commissie zal:

 -Vergaderingen bijwonen

-Nieuwe ideeën verzinnen

-Ontwerpen maken in programma’s als Illustrator en Photoshop

-Corresponderen met bedrijven


Hoeveel tijd kost het?

Er is voor deze commissie geen vast aantal werkuren per week.

Wanneer er een idee is ontstaan gaat de meeste tijd zitten in het uitwerken van het idee. Deze tijd verschilt per item. Wel kan er een aantal uur gaan zitten in het leren van grafisch ontwerpen.


Wat bieden we jou?

Als je voor de vereniging nieuwe goodies of kleding wil bedenken met een groep nieuwe mensen. Als het je leuk lijkt om te leren ontwerpen in Illustrator en/of Photoshop kan dit een leerzame activiteit voor naast je studie zijn. 

Onze sponsoren