InVUtasie Commissie

De inVUtasie Commissie verzorgt jaarlijks het leukste weekend van het jaar! Na de introweek, georganiseerd door de VU zelf, zal dit weekend bij alle eerstejaars studenten die meegaan altijd bijblijven. Een mooie mogelijkheid om andere eerstejaars of andere leden van de VCSVU beter te leren kennen. De commissie verzorgt alles voor dit weekend: een dropping, de verblijfplaats, een fietstocht, noem maar op. Wil je ook graag mee met dit onvergetelijke weekend? Stuur dan een mailtje naar: invutasie@vcsvu.nl

InVUtasie Commissie

Hany Majeed Voorzitter
Anna Deben Secretaris
Jesse Jungmann Penningmeester
Glenn Paardekooper Lid
Renas Nader Lid
Jolie van Hummel Lid
Susan El-Asal Lid
Wesley Saarloos Lid

Wat doen wij?

De InVUtasie commissie is er voor de aankomende eerstejaarsstudenten. Wij zorgen voor mentoren tijdens de VU introductiedagen. Ook tijdens deze intro dagen zorgen wij voor de ‘VCSVU-dag’. Naast de intro dagen zorgen wij ook voor het InVUtasie weekend wat altijd hét leukste weekend van het jaar is en wat menig studenten voor altijd bij zal blijven.

 

Wat ga jij doen?

In deze commissie hebben wij 4 functies; voorzitter, secretaris, penningmeester en de algemene leden. Als voorzitter moet je er voor zorgen dat alles in goede lijnen loopt, dus aansporen waar nodig. De secretaris noluteert tijdens vergaderingen en houdt de mails in de gaten. De penningmeester verzorgt de begroting.

 

Hoeveel tijd kost het?

De InVUtasie commissie vergt niet heel veel tijd. Wij zijn druk tijdens de introductie dagen en uiteraard het weekend. Na deze evenementen heb je een half jaar niks te doen. Hierna zal je met je commissie moeten vergaderen om bijvoorbeeld een locatie te bedenken en deze te reserveren.

 

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een enorm leuke commissie waar je ongetwijfeld nieuwe vrienden maakt. Daarnaast mag je gratis mee naar het weekend, jij hebt het immers mede georganiseerd. Als kers op de taart staat het ook nog eens leuk op je CV!

Onze sponsoren