Nieuws

De VCSVU (Vereniging van Chemie Studenten aan de Vrije Universiteit) is opgericht op 1 oktober 1964. De vereniging is er om de studie zo aangenaam mogelijk te maken. De VCSVU organiseert vele activiteiten waarbij zowel leden als niet-leden aanwezig kunnen zijn. Zo hebben wij lezingen, excursies, leuke activiteiten zoals een dagje naar Parijs en uiteraard de borrels die worden georganiseerd.

Daarnaast organiseert de VCSVU elke nieuwe periode een boekverkoop. De leden krijgen tijdens deze boekverkoop een fikse korting op de studieboeken. Daarnaast kun je via de site aan samenvattingen en oude tentamens komen zodat je nog beter bent voorbereid voor jouw tentamens.


Introweekend 2019

Een fantastisch weekend aan het strand met je medestudenten. Jullie denken nu natuurlijk "Say no more! Ik ben erbij!", maar voor wie toch wat meer informatie wil: van vrijdag 20 september t/m zondag 22 september organiseert studievereniging VCSVU een weekendje weg voor eerstejaars studenten Farmaceutische wetenschappen. Dit weekend is gevuld met geweldige in- en outdoor activiteiten, maar er is ook genoeg tijd om je eigen ding te doen. De locatie houden we nog even geheim, maar er is strand, bos, en leuke herinneringen in de maak. Dus wil je je medestudenten beter leren kennen? Grijp deze kans en meld je NU aan! Dit kan direct bij het aanmelden voor de VU introductieweek, of door een mail te sturen naar invutasie@vcsvu.nl. Tot snel!