Activiteiten Commissie

De Activiteiten Commissie (AC) verzorgt allerlei leuke evenementen voor de studenten en medewerkers, van bowlen tot een filmavond, of gewoon een avondje gezellig spelletjes doen in onze ledenkamer. De AC regelt het allemaal. Het hoogtepuntje van deze activiteiten zal het kerstdiner in december zijn. Dus wil je je opgeven om lid te worden van de Activiteiten Commissie of wil je graag mee met een van de evenementen? Stuur een mailtje naar: activiteiten@vcsvu.nl

Activiteiten Commissie

Anna Deben Voorzitter
Rowan Groeneveld Secretaris
Roan Spiertz Penningmeester AC
Jesse Jungmann Lid
Dave Dylan Orlemans Lid
Irma Hoekstra Lid
Lieke Mizee Lid
Merel Wilms Floet Lid

Wat doen wij?

De AC organiseert alle niet-educatieve activiteiten van VCSVU buiten de borrels om. Denk hierbij aan uitjes naar pretparken, bowlen, schaatsen, maar ook interne evenementen op de VU zoals spelletjesavonden en het hoogtepunt in december: het kerstdiner. AC-activiteiten vinden normaal gesproken eens per maand plaats.


Wat ga jij doen?

Jij gaat, als je lid wordt van de AC, meedenken over activiteiten die leuk zijn om te doen met de leden van VCSVU. Dit doen we eens per periode in een vergadering, waarin ook de taken van de commissieleden die meehelpen aan die activiteiten worden vastgelegd. Deze taken verschillen natuurlijk per activiteit, maar het komt meestal neer op het regelen van dingen en natuurlijk meedoen en promoten van de activiteit. Voor meer vragen over de bezigheden, stel ze aan de commissieleden!

 

Hoeveel tijd kost het?

AC-lid zijn kost op zich niet veel tijd wat uit te drukken valt in uren. Een vergadering duurt maximaal 1.5 uur. Het regelen van de activiteit kan afhankelijk van het soort activiteit wel meer tijd in beslag nemen, maar dit is volledig zelf te bepalen. Wel wordt er van alle AC-leden verwacht dat zij bij alle activiteiten aanwezig zijn, maar dat is geen probleem, want dat is juist leuk :D

 

Wat bieden we jou?

‚ÄčWij bieden jou de kans om mee te bepalen wat studenten naast studeren, borrelen en excursies bezoeken kunnen doen in hun studententijd. Van kleinschalige activiteiten zoals spelletjesavonden, tot grote evenementen als het kerstdiner en misschien wel nog grotere evenementen zoals stedentripjes of andere wilde plannen die jij misschien wel in je hoofd heb zitten ?

Onze sponsoren