Blogs

Commissaris Intern

Dag lieve leden van de VCSVU,

 

Functie vijf, dat ben ik! Deze positie in het bestuur vind ik de mooiste. Als commissaris intern heb ik een heel breed, variërend en interessant takenpakket. Ik houd me niet heel veel bezig met geld, mailtjes beantwoorden of externe affaires. Ik werk daarentegen veel aan verrichtingen binnen de vereniging en haar commissies. Als functie vijf houd ik het overzicht op alle commissies en hun bedrijvigheden en goede communicatie is daarom zeer van belang. De regelmatige vergaderingen die ik leid met individuele commissies zijn er dus ook voor om de verbinding tussen het bestuur en onze commissies vast te stellen en te bevorderen. De COV, of commissie overleg (VCSVU) wordt tevens door mij gevoerd. In deze vergadering wordt,  met de voorzitters van alle commissies, besproken hoe de stand van zaken is en wat er verbeterd kan worden. Enkele specifieke kwesties worden behandeld, zoals activiteiten, excursies en andere evenementen. Het mooie van de COV is dat het een gelegenheid is voor commissies om met elkaar in discussie te gaan en elkaar suggesties te geven.

 

Een van de meest belangrijke taken die heb is het beheren van onze sociale media accounts. Met Facebook en Instagram als onze twee meest invloedrijke platforms bereiken we niet alleen veel van onze eigen leden, maar ook die van andere verenigingen! Ik schrijf dus alle stukjes tekst die geplaatst worden bij de evenementen die ik aanmaak en de posts die ik doe. Ook maak ik samen met de promotiecommissie, waar de commissaris intern voorzitter van is, de posters die bij de evenementen komen te staan. Het leuke hiervan is dat je met programma’s als Photoshop leert werken. Hiervoor is de functie vijf een creatief en ijverig persoon, die graag nieuwe vaardigheden leert!

 

Onze leden hebben natuurlijk ook boeken nodig waaruit ze kunnen studeren. Een van mijn andere opgaves is daarom het bestellen van de juiste boeken en de juiste hoeveelheid per periode. Verder ben ik bezig met het bewerken van de website, waar de foto’s van activiteiten, vacatures, oefententamens en nog veel meer dingen op komen! Ook schrijf ik elke week de weekmail, waar ik een leuke introductie in plaats, samen met een agenda met de komende VCSVU-activiteiten en overige onderwerpen. Wat ik nog meer schrijf is de nieuwe binding, een maandelijks overzicht en samenvatting van alle recent geschiede eventementen. Hierin staan soms ook leuke feitjes en weetjes die betrekking hebben tot onze farmaceutisch gerichte interesses.

 

Als functie vijf, een van de leukste functies, zul je je echt vermaken en heb je de vrijheid om je eigen creaties te vormen met jouw vindingrijke brein! Je zult je nooit vervelen, want je krijgt goed de ruimte en tijd om je ideeën voor te leggen en uit te werken.

 

Als je nog niet zeker weet of je aan het bestuur mee wil doen? Stuur me een appie, of een mailtje naar boeken@vcsvu.nl.

Veel geluk!

 

Groetjes,

 

Bart van den Brink

Commissaris Intern

 


Commissaris Extern
19dec

Commissaris Extern

Geachte weledelgeboren VCSVU-lid,   Zelf vind ik het een hele eer om jullie te mogen vertellen over de allermooiste functie binnen de...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren