Blogs

Secretaris

Beste VCSVU-er,

Als secretaris ben ik eigenlijk de rechterhand van iedereen in het bestuur. Ik ben verantwoordelijk voor de planning het hele jaar, Ik zet de afspraken in de agenda en zorg er voor dat iedereen op tijd op locatie aanwezig is. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de email en post. We krijgen dagelijks emails en brieven binnen van bedrijven en andere verenigingen . Ik zorg ervoor dat deze emails worden beantwoord of worden doorgestuurd naar een van mijn bestuursleden. Bij bestuursvergaderingen en een Algemene Leden Vergaderingen notuleer ik wat er allemaal wordt gezegd. Zo kan er later nog worden terug gekeken naar wat er die vergadering is gezegd en wat er moet gebeuren. Nou klinkt dat misschien als veel werk maar een bestuur vergadering is maar één keer per week en een ALV maar drie keer per jaar. Ook ben ik verantwoordelijk voor het leden systeem en het archief bijhouden. 

Als secretaris zijn je taken wat meer vast gelegd dan bij de voorzitter. Maar dat is zelf iets wat ik juist heel fijn vindt omdat je weet waar je aan toe bent. Maar alsnog is elke weekplanning, elke email en elke vergadering weer anders. 

 

Liefs,

Lieke


Voorzitter
17dec

Voorzitter

Hoi iedereen, Het voelt alsof het nog maar heel kort geleden is dat ik werd benoemd als voorzitter van het 55e bestuur der VCSVU, maar...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren